Yılbaşı Uçaklı KAPADOKYA TURU (Erciyes Kayak Merkezi ve Kayseri'li) Tur Programı

YILBAŞI ÖZEL 

   UÇAKLI KAPADOKYA TURU   

 ERCİYES KAYAK MERKEZİ VE KAYSERİ'Lİ 

Bölgenin en iyi otellerinde biri olan,
5*PERİSSİA HOTEL & CONVETION CENTER Konaklama Ayrıcalığı...
(Ürgüp'te Merkezi Konaklama)

Yeni Yıla Kapadokya'nın Gizemli ve Romantik Atmosferinde Giriyoruz...

Pegasus Havayolları ile KAYSERİ Gidiş – KAYSERİ Dönüş

 30 ARALIK 2021

Kalkış Yerleri: ADNAN MENDERES HAVALİMANI
PROGRAM
1 Gün: Kayseri-Ürgüp

Saat 13:45’ de Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşarak, 15:25’de kalkacak, PEGASUS Havayollarına ait, İZMİR-KAYSERİ uçağımızın işlemlerini yapıyoruz. 16:50’de, KAYSERİ Havalimanına ulaşıyoruz. Bizi bekleyen aracımıza, eşyalarımızı yerleştirerek, ‘’güzel atlar diyarı’’ KAPADOKYA'ya gidiyoruz. Ürgüp’te bölgenin en şık ve nezih otellerinden biri olan 5*PERİSSİA HOTEL & CONVETION CENTER Otel’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. http://www.perissiahotel.com/index-tr.html



2 Gün: Kaymaklı Yeraltı Şehri-Ihlara Vadisi-Üçhisar-Güvercinlik Vadisi-Manzara Vadisi-Türk Gecesi

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra,  KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ne hareket ediyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’ i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şıra haneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyor, rehberimizden bilgi alıyoruz. Bu büyüleyici ortamdan sonra, dünyanın en büyük kanyonlarından biri olan, Kapadokya Turu’nda mutlaka gezilip görülmesi gereken yerler arasında bulunan, IHLARA VADİSİ’ne yolculuğumuz başlıyor. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayı’yla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ’ne ulaşıyoruz. Önce AĞAÇALTI KİLİSESİ’ni ziyaret edip, rehberimizden bilgi aldıktan sonra, MELENDİZ ÇAYI kenarında yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Ardından  ÜÇHİSAR, GÜVERCİNLİK VADİSİ’ne gidiyoruz. Yeryüzünde benzerine çok az rastlanan doğa harikası oluşumları görerek, MANZARA VADİSİ’ ne (O Ağacın Altı) yönümüzü çeviriyoruz. Muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumladıktan sonra, tekrar otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeğimizi aldıktan sonra, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ya özgü mağaralara oyularak yapılan mekânlarda, unutamayacağınız bir YILBAŞI eğlencesi için TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz. (Türk Gecesinde Yılbaşı eğlencesi, Bakanlık  izni doğrultusunda yapılacaktır.)



3 Gün: Göreme Açıkhava Müzesi- Onyx Atölyeleri-Paşabağları-Devrent Vadisi-Çömlek Atölyeleri

Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ne hareket ediyoruz. Burada, Kaya Kiliselerini; Rahipler Manastırı, Rahibeler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını, geziyoruz. Turumuzun devamında, ONYX ATÖLYELERİ’ ne uğruyoruz. Burada KAPADOKYA bölgesinden çıkarılan değerli bir taş olan onyx taşını, işin üstadı ustaların elinde nasıl şekillendiğine şahit olacaksınız… Dünyanın farklı yerlerinden getirilen taşlarında işlendiği ve değerli takılar haline getirilen bu atölyelerde, dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecekler. Ardından, insanların, ancak perilerin yapabileceklerine inandıkları, volkanik yapılı kayaçları sel suları ve rüzgârın aşındırması sonucu oluşan PERİ BACALARI’nı gözlemliyoruz ve PAŞABAĞLARI olarak bilinen, bölgenin en büyük ve çok başlı peri bacalarının bir arada olduğu bölgede, isteyen konuklarımız Peri Bacalarının içine girerek,  keyifli yürüyüşler yapabilirler. Ardından DERVENT VADİSİ veya HAYAL VADİSİ ismi de yakıştırılan bölgeye giderek, neyi hayal ederseniz onu karşınızda görebileceğiniz vadide güzel anlar yaşıyoruz. Buradan 4000 bin yıldır bölgede babadan oğula, dededen toruna Kızılırmak’ın toprağından yapılan Çömlekçilik sanatını görmeye ÇÖMLEK Atölyeleri’ne uğruyoruz. Böylece bir tezgâhın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkânınız olacak .Akşamüzeri tekrar otelimize dönüyoruz ve akşam yemeğimizi alıyoruz. Konaklama otelimizde.



4 Gün: Balon Turu- Ürgüp-Asmalı Konak-Turasan Şarap Fabrikası-Üç Güzeller- Erciyes Kayak Merkezi- Kayseri Merkez-Hunat Hatun Külliyesi-Pastırmacılar Çarşısı

Sabah isteyenlerle BALON TURU’ na (ekstra hava koşulları müsait olursa) katılıyoruz. Otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra, ÜRGÜP merkezine geçiyor ve bölgenin tanıtımına önemli katkısı olan aynı zamanda ÜRGÜP' ün büyük konaklarına örnek alarak görebileceğimiz ASMALI KONAK dizisinin çekildiği konağı ziyaret ediyoruz. Ardından  yaklaşık 4000 yıldır üretiminin yapıldığı, meşhur şaraplarının satışının yapıldığı TURHASAN ŞARAP FABRİKASI’na geçiyoruz. Dileyen konuklarımız alışveriş yapabilecekler. Buradan, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER' de (Üç güzel peri bacası) fotoğraf molası verip, Türkiye’ nin en gözde Kayak Merkezlerinden biri olan, ERCİYES KAYAK MERKEZİ’ ne doğru yol alıyoruz. Erciyes Kayak Merkezinde vereceğimiz serbest zamanda,  isteyen konuklarımız kayak yaparken, dileyenler de kar üzerinde doğa yürüyüşleri yapabilir ve eşsiz fotoğraf kareleri yakalayabilirler. Arzu edenler ise ERCİYES KAYAK MERKEZİ’nde bulunan otellerin cafe ve restaurantlarında kar manzarası eşliğinde kahvelerini keyifle içebilirler. Kar keyfimizi tamamladıktan sonra KAYSERİ’ye geçiyor ve KAYSERİ KALESİ, SAAT KULESİ’ni görerek, Anadolu Selçuklu’nun yaptığı ilk külliyesi ve en büyüklerinden biri olan HUNAT HATUN KÜLLİYESİ’ni geziyoruz. Kayseri’nin ünlü çarşısı PASTIRMACILAR ÇARŞISI’nda alışveriş için serbest zaman veriyor ve KAYSERİ’nin meşhur mantısından ekstra (1 kaşıkta 40 mantı tanesi) tadarak, akşam yemeğimizi alıyoruz. Unutulmaz anılarımızla KAPADOKYA gezisini tamamlayıp, akşam saat 22:25 uçağımıza binerek, 23:55’de İZMİR’ e ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyahatinde görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TUR NOTLARI

    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/tur-88-yilbasi-ucakli-kapadokya-turu-erciyes-kayak-merkezi-ve-kayserili.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 28.03.2024 16:42 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.