Yılbaşı Uçakla ve Doğu Ekspres Treni ile KARS-PALANDÖKEN & ERZURUM Tur Programı

YILBAŞI ÖZEL (5 GÜN-4 GECE)

   En Çok Tercih Edilen, En Güzel ve En Keyifli Butik Kars Programı  

 Uçak ve Doğu Ekspresi Treni ile 

 BUTİK KARS-ERZURUM ve PALANDÖKEN TURU 

İzmir’den Kars’a, Erzurum’dan İzmir’e Direkt Uçuş ve Kars-Erzurum Doğu Ekspres Treni Farkı İle…

  DOYA, DOYA KARS- SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ- ERZURUM (PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ) 

Ortaçağın görkemli yerleşimlerinden ANİ, bir kış masalı ÇILDIR GÖLÜ,
Kristal Kar’ı görebileceğimiz meşhur SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ,
DOĞU EKSPRESİ ile KARS - ERZURUM 
Dünyaca ünlü PALANDÖKEN  KAYAK MERKEZİ konaklama  farkı ile

                YÖRESEL KARS EĞLENCELERİ İMKANI İLE HARİKA BİR YILBAŞI TATİLİ

         *** Kars’ın Ünlü Ozanlarının iştirak edecekleri AŞIK ATIŞMASI

***  Kafkas Oyunları Eşliğinde Yılbaşı Gecesi

        ***  KARS RUS EVİ (Katerina Sarayı) önünde SICAK ŞARAP ve AKORDİYON eşliğinde, ATEŞ PARTİSİ

 3 GECE THE KARS PARK HOTEL Konaklamalı 

1 GECE PALANDÖKEN'de Palan OTEL Konaklamalı

           

 ERKEN REZERVASYON  FIRSATINI KAÇIRMAYIN!!! 

Kalkış Yerleri: ADNAN MENDERES HAVALİMANI
PROGRAM
1 Gün: İZMİR –KARS MERKEZ GEZİSİ ve AŞIK ATIŞMASI EĞLENCESİ

Sabah 09:00’da Adnan Menderes Havalimanı’nda buluşuyoruz. Saat 10:45 Sun Express uçuşu ile hareket ederek, saat 13:00’de Kars Havalimanına varıyoruz. Bizi bekleyen aracımıza binerek serhad (sınır) şehrimiz KARS a ulaşıyoruz. Şehir merkezinde yapacağımız kısa bir panoramik tur sonrasında öğle yemeğimizi yöresel restoranımızda alıyor ve  güzel ilimizi tanımaya ve gezmeye Kars Müzesi ve Kars-Kafkas Cephesi Müzesi ziyaretlerimizle başlıyoruz. Sonrasında  PNR Magic Travel Agency misafirlerine özel düzenlenecek olan, Kars’ın ünlü ozanlarının iştirak edeceği, milli geleneklere uygun AŞIK ATIŞMASI,  bu güzel güne ayrı bir anlam verecek. Keyifli saatlerin ardından The Kars Park Otel’e yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: Nİ ANTİK KENTİ- SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ- KARS ŞEHİR MERKEZİ- YILBAŞI GALA GECESİ

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, günümüzün ilk gezi noktası olan ANİ ANTİK KENTİ’ ne ulaşıyoruz. Arpaçay Nehri’nin kıyısında ve Ermenistan sınırında bulunan bu tarihi kentte Tarihi Surlar, Bezirhane, Surp Amena Prkıtch Kilisesi, Tigran Honents Kilisesi, İpek Yolu Köprüsü, Ebu’l Menüçehr Camii, Büyük Hamam, Abughamrends (Poladoğlu Kilisesi), Ateşgede Tapınağı ziyaret noktalarımızdır. Ani Antik Kenti gezimizde, Bakireler Manastırı(Surp Hripsime Manastırı),İçkale,Kızlar Kalesi, Selçuklu Kervansarayı, Kral Gagik Kilisesi,Gürcü Kilisesi ise panoramik olarak göreceğimiz yerlerdir.   Bu etkileyici gezimizin sonrasında, SARIKAMIŞ’ a hareket ediyoruz. Önce öğle yemeğimizi alarak, ilçe merkezinde kısa bir tanıtım turu yapıyoruz ve kristal kar olarak adlandırılan, dünyada kaymak için en iyi yerlerden biri olan  SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ’ne geçiyoruz. Burada telesiyej ile zirveye çıkıyor ve kristal karlar üzerinde geçirilecek eğlenceli anlar, karda yürüyüş, serbest zaman ve çay molası sonrası, Sarıkamış gezimizin olmazsa olmazını yerine getiriyor ve şehit olmuş 90 bin Mehmetçiğimiz anısına düzenlenmiş merkezdeki Şehitliği ziyaret ediyoruz. Turumuzun devamında, Katerina Köşkünü görüyor ve Obsidyen Taşı'nın işlenmesiyle yapılan hediyelik eşya alışverişi için serbest zaman veriyoruz. Daha sonra  Kars şehir merkezine geliyor ve bu güzel şehrimizin tarihi ve kültürel güzelliklerini keşfe çıkıyoruz. Cheltikov Evi, Tarihi Taş Köprü, Rus Şiiri’nin Güneşi olarak bilinen Puşkin’in de yıkandığı Tarihi Osmanlı Hamamları, Namık Kemal Evi, Katerina Sarayı, Evliya (Ebu’l Hasan Harekani) Camii, Kümbet Camii (12 Havariler Kilisesi), Defterdarlık Binası (Kentin ilk tiyatrosu) Vali Konağı (Tüccar Stavişku Evi)  turumuzun  gezi noktalarımız olacak. Daha sonra, otelimize geri dönüyoruz.  Bir süre dinlendikten sonra,  isteyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan  Kafkas dans gösterileri eşliğinde Yılbaşı Gala Gecesine katılabilirler.  



3 Gün: BOĞATEPE KÖYÜ- ÇILDIR GÖLÜ-–KARS MERKEZ- ve İSTEĞE BAĞLI KATERİNA SARAYI ÖNÜNDE ATEŞ PARTİSİ EĞLENCESİ

Otelde alınacak kahvaltı sonrası, ülkemizde La Gruyére (Gravyer) Peyniri’ nin ilk olarak üretildiği Molokan-Karapapak-Terekeme Köyü olan BOĞATEPE KÖYÜ’ ne gidiyoruz. Peynir Müzesi ve üretimin yapıldığı binayı gezdikten sonra dileyen misafirlerimiz alışveriş yapma şansına sahip olacaklar.  Boğatepe Köyü nden hareket ederek kışın tamamen buz tutan, ÇILDIR GÖLÜ’nü görmeye gidiyoruz. Önce, gölün kendi balığı olan Sarı Balık’tan öğle yemeğimizi alıyoruz. Anılarımıza ekleyeceğimiz fotoğraf çekimi sonrasında buz tutmuş ÇILDIR GÖLÜ üzerinde AT KIZAĞI keyfini yaşıyoruz. ( Gölde buzlar erimişse gezintimiz göl kenarında olacaktır) Buzu kırıp ağ çeken balıkçılara katılıyor ve onlarla birlikte bizde balık avlıyoruz. Göl üzerinde,  çevresinde geçireceğimiz keyifli vakit sonrasında, şehir merkezinde meşhur Kars Gravyeri ve Kaşar peyniri alışverişlerimizi yaptıktan sonra,  otelimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği sonrası isteyen konuklarımızla farklı bir KARS KIŞ GECESİ  yaşayacağız. Dileyen misafirlerimizle (ekstra) KARS RUS EVİ (Katerina Sarayı) önünde SICAK ŞARAP (1 bardak) ve AKORDİYON eşliğinde, ATEŞ PARTİSİ düzenliyor ve KAFKAS müzikleri ile unutulmaz bir gece yaşıyoruz. Konaklama otelimizde. 



4 Gün: KARS- DOĞU EKSPRES TRENİ YOLCULUĞU-ERZURUM-PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ

Erken saatlerde otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, aracımızla tren garına geçiyoruz. Saat 08:00’de DOĞU EKSPRES TRENİ’ne binerek,  muhteşem doğasını doyasıya izleyebileceğimiz unutulmaz bir nostaljik yolculuk ile,  yaklaşık 4 saat sonra saat 12:00’ da Dadaşlar Diyarı ERZURUM’ a ulaşıyoruz. Öğle yemeğimizi yöresel lezzet olan Çağ Kebabı’ndan alma şansına sahip olacağız. Öğlen yemeğimizin ardından dünyaca ünlü Palandöken Kayak Merkezinde konumlanan otelimize geçeceğiz. Giriş işlemlerinin ardından dileyen misafirlerimiz telesiyej ile zirveye çıkabilir ve karlar üzerinde geçirilecek eğlenceli anlar, karda yürüyüşler ya da kayak keyfi sonrası muhteşem anılarla dolu olarak  Palandöken Kayak Merkezindeki otelimizde günün yorgunluğunu atabilirler. Akşam yemeğimizi ve konaklama otelimizde.



5 Gün: PALANDÖKEN KAYAK MERKEZİ-ERZURUM-İZMİR

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, Dadaşlar Diyarı ERZURUM’a ulaşıyoruz. ERZURUM’ da, Milli Mücadele Kongre Merkezi, Yakutiye Medresesi, 1670 yılı tarihli levhasıyla halka vergi indirimi getirildiğini belirten fermanın dış avlu duvarında asılı olduğu Lala Mustafa Paşa Camii, Ulu Camii, Çifte Minareli Medrese, Üç Kümbetler ve Aziziye-Mecidiye Tabyaları (uzaktan) Erzurum’da göreceğimiz yerler arasındadır. Eski Erzurum Evlerinde vereceğimiz çay molası sonrasında Erzurum ilimizin el sanatlarının öncelikli örneği olan Oltu Taşı’ ndan üretilen hediyelik eşyaların sergilendiği Taşhan (Rüstem Paşa Kervansarayı)’nda verilecek alışveriş ve serbest zaman sonrası havalimanına geçiyor ve 13:45 Sun Express Erzurum-İzmir uçağına binerek, 16:00’de İZMİR’e varıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gezisinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TUR NOTLARI

    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/tur-87-yilbasi-ucakla-ve-dogu-ekspres-treni-ile-kars-palandoken-erzurum.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 29.03.2024 00:17 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.