İSTANBUL-ULUDAĞ TURU Tur Programı

SÖMESTRE ÖZEL

 İSTANBUL-ULUDAĞ TURU 

 Eğlence ve Kültür 

Ailece ve çocuklarınızla birlikte, eğlence ve kültür dolu harika bir tur sizleri bekliyor...

HILTON GARDEN INN HOTEL'DE Konaklama Ayrıcalığı ile

SABAH ve AKŞAM YEMEKLERİ DAHİL !!!

1 TUR: (Sömestre)    2 TUR:  (Sömestre)

(3 Gün-2 Gece) Gündüz Çıkışlı    

 

 
Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR (F. Altay - Kavşakta Pamukkale Önü), 06:05 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durağı), 06:15 ÜÇYOL (Ziraat Bank Önü), 06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:40 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı), 06:45 KARŞIYAKA (Anıt), 06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar), 07:00 BOSTANLI (İskelenin Karşısı, Suat Taşer A.H. Tiyatrosu Önü), 07:05 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 07:20 BORNOVA (Ege Ün. Hast. Önü), 07:25 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay - Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  06:05 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:15 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:40 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)  06:45 KARŞIYAKA (Anıt),  06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar),  07:00 BOSTANLI Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü)  07:05 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  07:20 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden 07:25 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, İSTANBUL - İZMİR OTOYOLU üzerinden, İSTANBUL’a ilerliyoruz. Üç imparatorluğa başkentlik yapmış, coğrafi ve mimari güzellikleriyle şairlere ilham olmuş yedi tepeli şehre ulaşıyor ve ilk olarak MİNİATÜRK’ü geziyoruz. İstanbul ve Anadolu’dan olduğu kadar, Osmanlı Yurtdışı Eserlerinden de seçme 122 yapıya ait minyatür maketlerinin sergilendiği bu dev AÇIK HAVA MÜZESİ, miniklerimize öğretici olacağı kadar büyüklere de bir bilgi tazeleme olacak. Park içerisinde yer alan PANORAMA ZAFER MÜZESİ’nde Türkiye’nin tarihi geçmişindeki büyük savaşlara ses ve ışık efektleri eşliğinde tanık olacağız. İstanbul’daki ilk günümüzün sonunda, otobüsümüz ile HALİÇ KIYILARI ve EMİNÖNÜ üzerinden ilerleyerek SULTANAHMET MEYDANI’na ulaşıyoruz. Rehberimizin yönlendirmeleri ile HİPODROM, SULTANAHMET CAMİİ, TOPKAPI SARAYI ve AYASOFYA görüntüleri eşliğinde bu tarihi atmosferde panoramik olarak yapacağımız yürüyüşün ardından, dinlenmek üzere İstanbul’un şık ve nezih konaklama mekanlarından biri olan HİLTON GARDEN INN Otel’imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız erken kahvaltının ardından, İstanbul’un tarihi ve eğlenceli duraklarına doğru yapacağımız gezimiz için otelimizden ayrılıyoruz. 1938’de ATA’MIZIN ebediyete uğurlandığı, Osmanlı döneminin son ikametgah ve yönetim mekanlarından olan tarihi DOLMABAHÇE SARAYI ilk ziyaret noktamız. Avrupa ve Osmanlı stillerinin bir arada inşa edildiği ve dekorasyon unsurlarının tamamına yakınının orjinal yerlerinde sergilendiği İstanbul’un bu en büyük sarayının içini ve bahçelerini rehberimizin bilgilendirmeleri eşliğinde grup turu olarak geziyoruz. Sarayın ardından rotamızı eğlenceli saatlerin bizleri beklediği BEYOĞLU’ na çeviriyoruz. Burada optik illüzyonların arkasında yatan sırları eğlenceli bir şekilde keşfedeceğimiz İLLÜZYON MÜZESİ’ni ve dünyaca ünlü MADAM TUSSAUD BALMUMU HEYKEL MÜZESİ’nin interaktif sergilerini gezip, unutulmaz fotoğraflar çekmek üzere serbest zaman alıyoruz. İSTİKLAL CADDESİ’ nde NOSTALJİK TRAMVAY görüntüleri eşliğinde yapacağımız keyifli yürüyüşlerin ardından, TAKSİM ANITI’nı da görerek, BOĞAZ TURU için, EMİNÖNÜ SEMTİ’ne geçiyoruz. Bizi bekleyen özel teknemizde, rehberimizin keyifli anlatımları eşliğinde Galata KulesiÇırağan Sarayı gibi güzide yapıların yanı sıra, Boğaz’ın her iki yakasına inci taneleri gibi sıralanmış olan tarihi YALILAR’ın, köşklerin önünde seyr-ü sefa ederek rehberimizin bilgilendirmelerini dinliyoruz. Eşsiz görüntülerle dolu dolu geçen bu güzel günü BEYLERBEYİ /ÜSKÜDAR’da sonlandırarak, akşam yemeğimizi de alacağımız otelimizde dinlenmeye geçiyoruz. Dileyen konuklarımız yemekten sonra, otelimizin hemen bitişiğindeki CAN PARK AVM’de vakit geçirerek, Metro hattıyla direkt ÜSKÜDAR’a inebilir veya taksi ile yakın mesafedeki KADIKÖY’e giderek akşamlarını uzatma şansına sahiptirler. Konaklama otelimizde.



3 Gün:

Alacağımız kahvaltının ardından otelimizden ayrılarak İstanbul’a veda ediyoruz; fakat sömestr eğlencemiz tüm hızıyla devam ediyor. Kısa bir yolculuktan sonra, rotamızı Türkiye’de en çok tercih edilen kayak merkezlerinden biri olan ULUDAĞ’a çeviriyoruz. Uludağ’a vardığımızda, arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, telesiyej ile zirveye çıkabilir, ve buradaki kafelerde kar manzarasını seyrederek sıcak sahleplerini içebilirler. Burada bol bol kar keyfimizi yaptıktan sonra, neşe ile dönüş yoluna geçiyor, SUSURLUK BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden ilerleyerek, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGİC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlnedirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

     

    https://pnrturizm.com.tr/tur-86-istanbul-uludag-turu.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 20.04.2024 05:04 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.