Otobüsle KAPADOKYA (2022 Sezon Boyunca) Tur Programı Tur Programı

(2020 SEZON BOYUNCA - 3 GÜN 3 GECE)

 OTOBÜSLE KAPADOKYA TURLARI 

By Cappadocia Hotel & Spa Y.P. Konaklama 

(Avanos’ta Merkezi'nde Konaklama Farkı ile )

Ihlara Vadisi - Kaymaklı Yeraltı Şehri - Ortahisar - Üçhisar - Güvercinlik Vadisi - Çömlek Atölyeleri  
Paşabağları - Üç Güzeller - Turasan Şarap Fabrikası - Ürgüp - Asmalı Konak - Avanos
Balon Turu - Onyx - Göreme Açık Hava Müzesi - Manzara Vadisi - Türk Gecesi

 

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!

Kalkış Yerleri: Akşam, saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 19:00 KONAK (Sabancı Kültür Merkezi Önü), 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:25 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40 KARŞIYAKA (Yunuslar) 19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, 19:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 20:05 BORNOVA (Ege Ünverstesi Hastane Önü) 20:10 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

İZMİR-AFYON-KONYA-AKSARAY-IHLARA VADİSİ - KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ - UÇHİSAR - GÜVERCİNLİK VADİSİ - ÇÖMLEK ATÖLYESİ –PAŞABAĞLARI - AVANOS

AKŞAM: saat 18:45 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 18:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak) 19:00 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) 19:15 LOZAN (Lozan Kapısı Önü), 19:30 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı) 19:35 KARŞIYAKA (Anıt), 19:40  KARŞIYAKA (Yunuslar)  19:45 KARŞIYAKA Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 19:50 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 20:05 BORNOVA (Ege Ünverstesi Hastane Önü) 20:10 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak TURGUTLU-SALİHLİ-KULA-UŞAK-AFYON-KONYA üzerinden, güvenli bir yolculukla  AKSARAY’a ulaşıyoruz.

SABAH: Sabah rehberimizin belirlediği uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, ilginç doğal yapısı ve kayalara oyulmuş kiliseleriyle KAPADOKYA BÖLGESİ' nin en önemli inziva yerlerinden biri olan, IHLARA VADİSİ’ ne hareket ediyoruz. 105 kiliseyle ve içinden akan Melendiz Çayıyla doğa ve tarihi iç içe bulabileceğiniz ve hala içinde yaşayanların olması itibariyle insana ayrı bir heyecan veren IHLARA VADİSİ nde, AĞAÇALTI KİLİSESİ’ni ziyaret edip, rehberimiz bilgilendirmeleriyle buradaki turumuzu gerçekleştiriyoruz.  Daha sonra yönümüzü KAYMAKLI YERALTI ŞEHRİ’ne çeviriyoruz. Kaymaklı Yeraltı Şehri; yerin altında 7 kat olarak inşa edilmiş ve %15’i ziyarete açık olan bu yer altı şehrine dar koridorlardan giriyoruz. Kiliseler, şapeller, şırahaneler, erzak depoları, mutfak gibi sosyal yaşam alanlarını geziyoruz. Bu büyüleyici ortamdan ayrılarak, ORTAHİSAR güzergahından, bölgenin en yüksek noktası konumunda bulunan UÇHİSAR KALESİ’ni ve GÜVERCİNLİK VADİSİ’ni görerek, turumuza devam ediyoruz. Daha sonra, ÇAVUŞİN’de ÇANAK-ÇÖMLEK atölyelerine geliyoruz. Bir tezgahın başına oturup, ustanın yardımı ile kendi ellerinizle çömleğinizi yapma imkanınız olacak. Ardından, yoğun PERİ BACALARI’nın bulunduğu PAŞABAĞLARI’nda  fotoğraf çekip kısa yürüyüşler yaparak, kayalara oyulmuş inziva noktalarını görüyoruz. Akşam üzeri, AVANOS’ta By Cappadocia Hotel & Spa otelimize  yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

 BALON TURU - HACIBEKTAŞ VELİ TÜRBESİ - GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ - MANZARA VADİSİ –DEVRENT – ÜÇGÜZELLER – ÜRGÜP - ASMALI KONAK - TURASAN ŞARAP FABRİKASI - ONYX ATÖLYESİ

Sabah isteyen konuklarımızla, hava durumuna göre BALON TURU’na (ekstra) katılıyoruz. Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından,  HACI BEKTAŞ’a hareket ediyoruz. Türk ve İslam mutasavvıfı ünlü düşünür HACI BEKTAŞ-I VELi’nin Türbesini, Külliyesini ziyarette bulunuyoruz. Burada, Üçler Çeşmesi, Nadar Avlusu, Aslanlı Çeşme, Yemekhane, Meydan Evi, Mihman Evi, BALIM SULTAN TÜRBESİ’ ni de gezdikten sonra, GÖREME AÇIKHAVA MÜZESİ’ ne doğru yol alıyoruz. Kaya Kiliseleri, Rahipler Manastırı, Basil Kilisesi, Barbara Şapeli, Yılanlı Kilise, Çarıklı Kilise, Yemekhane ve Kiler yapılarını geziyoruz. Devamında, MANZARA VADİSİ’ ne giderek, (O Ağacın Altı) muhteşem manzarası eşliğinde çaylarımızı yudumluyoruz. Ayrıca,  değişik şekillere benzetilen Peribacalarının bulunduğu DEVRENT VADİSİ’ni (HAYAL VADİSİ) ve Şapkalı Peribacalarının bulunduğu, Kapadokya'nın simgesi ÜÇ GÜZELLER Peribacaları diğer göreceğimiz yerler arasında yer alıyor. Fotoğraf molası sonrasında, TÜRKİYE’nin en büyük şarap fabrikalarından biri olan, TURASAN şarap fabrikasına uğruyarak, şarap alışverişimizi tamamlıyor ve  buradan ÜRGÜP’e geçiyoruz. Şehir turumuzun ardından ASMALI KONAK’ ın televizyon ekranlarına yansıyan güzel görüntülerini yakından göreceğiz. AVANOS’ ta, bölgede çıkan değerli taşları görmek üzere ONYX Atölyesi ziyareti ile bugünkü turumuzu sonlandırıp, otelimize geçiyoruz. Akşam yemeği sonrasında, isteyen konuklarımızla (ekstra) Kapadokya’ya özgü mağaralara oyularak yapılan eğlence mekanlarında, müzikli unutamayacağınız  bir TÜRK GECESİ’ ne katılıyoruz.



3 Gün:

SULTANHANI – KONYA - MEVLANA MÜZESİ – İZMİR

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, tarihi ipek yolu üzerindeki Selçuklu mimarisi hanlarından en büyüğü olan SULTANHANI KERVANSARAYI’nı görüyoruz. Buradan, sayısız tarih, kültür ve doğal zenginliklere sahip olan başka bir  şehrimiz KONYA’ya ulaşıyoruz. Öğle yemeği için serbest zamanın ardından, gerek mimarisinde, gerekse müze içinde bulunan ilginç tarihi eserleri ile gizemini hala koruyan, MEVLANA MÜZESİ’ni ziyaret ediyoruz. Bu anlamlı ziyaretimiz sonrasında, geri dönüş yolculuğumuzda AFYON-UŞAK-KULA- SALİHLE-TURGUTLU  üzerinden, uygun molalarla, gece geç saatlerde İZMİR’ e dönüyor ve bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 


DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TUR NOTLARI

    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

     


    İptal Şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/otobusle-kapadokya-turu-pnrtur
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 19.04.2024 17:37 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.