Bursa Uludağ Turu - 2 Gece Konaklamalı Tur Programı

  2 GECE KONAKLAMALI  

  BURSA - ULUDAĞ TURLARI 

BURSA - PANORAMA 1326 BURSA FETİH MÜZESİ-CUMALIKIZIK ULUDAĞ - İNKAYA - GÖLYAZI KÖYÜ - ULUABAT GÖLÜ

          Kalitesini bildiğiniz, büyük memnuniyetle defalarca kaldığınız, Bursa’nın en güzel otellerinden biri olan,

5* ALMIRA THERMAL&SPA HOTEL'DE Y.P. Konaklama Ayrıcalığı ile...       

MUHTEŞEM BİR SÖMESTRE VE KIŞ TATİLİ SİZLERİ BEKLİYOR !!!

(3 Gün-2 Gece) 

  ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN !!!   

   FİYATLARIMIZ  KONTENJAN DOLDUKÇA, KADEMELİ OLARAK ARTIŞ GÖSTERECEKTİR.

 PNR MAGİC TRAVEL AGENCY FARKIYLA  

 

 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 05:50 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:00 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 06:10 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 06:25 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:40 KARŞIYAKA (Anıt), 06:45 KARŞIYAKA (Yunuslar), 06:50 BOSTANLI (Bostanlı İskele-İskelenin Karşısı), 06:55 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı), 07:10 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)
PROGRAM
1 Gün: İZMİR-BURSA

Sabah saat 06:00 ÜÇKUYULAR ( Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü),  06:05 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:15 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:30 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:40 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)  06:45 KARŞIYAKA (Anıt),  06:50 KARŞIYAKA (Yunuslar),  07:00 BOSTANLI Bostanlı İskele, (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü)  07:05 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı),  07:20 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden 07:25 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı- Kampus Önü)’ nden siz değerli misafirlerimizi alarak, yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından, MANİSA-AKHİSAR-BALIKESİR-SUSURLUK üzerinden, Osmanlı İmparatorluğuna başkentlik yapmış, evliyalar ve türbeler şehri BURSA'ya ulaşıyoruzBursa’da önce, ORHAN GAZİ, OSMAN GAZİ ve TÜRBESİYEŞİL CAMİİ ve TÜRBESİ, SAAT KULESİ,  BURSA KALESİ SURLARI, TOPHANE, İSTİKLAL SAVAŞI ŞEHİTLİĞİ ziyaret ediyoruz. Serbest zaman esnasındaKOZAHAN'ı (İpekçiler Çarşısı) gezerek, BURSA’nın meşhur İskender kebabından öğle yemeğimizi alıyoruz. Ardından, tarihi ULUCAMİİ ziyaretimizi tamamlayıp, rehberimizin bilgilendirmeleri ile  Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesinin muhteşem görsel şölenine tanıklık ediyoruz.  Akşamüzeri Bursa’nın en şık ve nezih otellerinden biri olan, 5* ALMİRA THERMAL & SPA Otelimize yerleşiyoruz.  Otelin aktivitelerinden, termal sularından faydalanıyoruz.  Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün: TAM GÜN ULUDAĞ TURU ve İNKAYA (Tarihi Çınar)

Otelimizde alacağımız kahvaltının ardından, isteyen konuklarımızla (Uludağ’ a gelmek istemeyen diğer misafirlerimiz otelde kalıp, tam gün termal sulardan faydalanabilirler ve bu güzel otelimizin keyfini sürebilirler) Türkiye’de en çok tercih edilen, kayak merkezlerinden biri olan, ULUDAĞ’a hareket ediyoruz. Yolumuzun üzerinde, İNKAYA (TARİHİ ÇINAR ) olarak bilinen yerde çay ve fotoğraf molası veriyoruz. Uludağ’a vardığımızda, arzu eden konuklarımız kayak ve snowboard yapabilir, diğer konuklarımız kar manzarasını seyrederek kafelerde sıcak sahleplerini içebilirler. Burada geçireceğimiz neşeli saatlerde doya doya kar keyfimizi yaptıktan sonra, tekrar 5* ALMİRA THERMAL&SPA Otelimize geri dönüyoruz. Otelin aktivitelerinden, termal sularından faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



3 Gün: BURSA – ULUABAT GÖLÜ – GÖLYAZI KÖYÜ

Sabah kahvaltısının ardından, Uludağ eteklerindeki meşhur Kızık Köylerinden biri olan CUMALIKIZIK Köyü’ ne doğru turumuza devam ediyoruz. CUMALIKIZIK, Osmanlı kır mimarisinin örneklerini Türkiye’de en iyi yaşatan köydür. Köyün en büyük özelliği ve güzelliği tarihi evleridir. Sokaklarında hayranlıkla gezerken birçok çeşme, ahşap bezemeli camii, kubbeli bir hamam göreceksiniz. Tarihi evleri gördükten sonra, köy içinde serbest zaman veriyoruz. Köylü hanımlardan yöresel ürünler alma imkanına sahip olacaksınız.. Sonrasında,ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ’ne uğruyoruz. GÖLYAZI KÖYÜ, ULUABAT GÖLÜ kenarında göz kamaştıran bir balıkçı köyü.  Kış mevsiminde gölün etrafında dolaşanlar benzersiz manzaralarla karşılaşıyor. Özellikle kış aylarında güneşin batışı muhteşem… Göl kıyısında konaklayan kuşlar da gölün başka bir güzelliği…Burada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan asırlık çınarın altında, akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamdan sonra, SUSURLUK-BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.

*****Almira Hotel, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen “Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Belgesi”’ne sahiptir.

*****Almira Otel Güvenli Turizm Sertifikasına sahiptir.

           



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

    5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

    6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGİC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGİC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

    Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.

    https://pnrturizm.com.tr/bursa-uludag-2
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 29.03.2024 10:41 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.