BOZBURUN-SELİMİYE 3 GÜN - 2 GECE Tur Programı

EGE’NİN CENNET KÖŞELERİ

 BOZBURUN-SELİMİYE TURLARI 

AKYAKA-KIZKUMU-SELİMİYE-BOZBURUN-BOZBURUN’DA TEKNE TURU
SÖĞÜT SARANDA SAHİLİ- BAYIR KÖYÜ-MARMARİS-ÇINAR MUĞLA EVLERİ

Bozulmamış muhteşem doğası, bakir koyları, pırıl pırıl berrak denizi, ortamın dinginliği ile, görenleri kendine hayran bırakan
Bozburun’ da, hafızalarınızdan silinmeyecek bir hafta sonu tatili sizleri bekliyor !!!  

Bozburun'da Tekne Turu İmkanı

  (3 GÜN-2 GECE)

Kalkış Yerleri: • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (06:10) • BOSTANLI İSKELE (Konak İstikameti) (06:15) • KARŞIYAKA (Anıt) (06:20) • KARŞIYAKA (Yunuslar) (06:20) • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:30) • ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:40) • ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:50) • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (07:05)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:10 MAVİŞEHİR Mavibahçe Avm önü 06:15 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  06:20 KARŞIYAKA Yunuslar, 06:25 KARŞIYAKA Anıt, 06:40 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:50  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  07.00’de ÜÇYOL (Terra Pizza Önü), 07.05 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 07:15 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz.Uygun bir yerde sabah kahvaltımızı alıp, (extra) AYDIN üzerinden, GÖKOVA KÖRFEZİ’nin büyüleyen manzarasını seyredip, mavi ve yeşilin muhteşem tonları eşliğinde, küçük bir balıkçı kasabası olan AKYAKA’ya geliyoruz. Burada, isteyen konuklarımızla, Tekne Turuna katılıyoruz. AZMAKBAŞI deresinin, denizle buluştuğu noktayı gördükten sonra,  Marmaris üzerinden doğa güzellikleriyle göz kamaştıran, KIZKUMU’na ulaşıyoruz. İsteyen misafirlerimizle deniz içi yürüyüşler yapıyor ve keyifli zaman geçiriyoruz. Buradan, SELİMİYE’ye geçiyoruz. Selimiye’de vereceğimiz serbest zaman sonrasında, yemyeşil dağların arasında, portakal ve limon ağaçlarıyla çevrili doğası, tarihi ve deniziyle göz kamaştıran BOZBURUN’a ulaşıyoruz. Büyük kentlerde yaşanılan kargaşadan ve teknolojiden uzak, huzur verici bu ortamda, deniz kıyısında küçük ve doğa ortama göre konumlanmış olan  OTEL’e yerleşiyoruz. Bir aile işletmesi olan bu mütevazi otel’de arzu eden konuklarımız akşam yemeğine kadar, otelin özel plajından denize girebilirler. Akşam yemeği sonrasında, sessizliği, huzur veren havası, denizin kokusu ve doğanın dinginliğini içinize sindirerek, burada olmanın, mutluluğunu yaşayacaksınız... 



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımızla (diğer konuklarımız otelin önünden denize girebilirler)  BOZBURUN’da tam gün sürecek TEKNE TURU’na katılıyoruz. Muhteşem koyları gezerken, yüzme molaları veriyoruz. Ayrıca tekne turu esnasında, çevresinde zeytin ve badem ağaçlarının yer aldığı, adeta saklı bir cennet olan SÖĞÜT KÖYÜ’nü ve meşhur SÖĞÜT’ün SARANDA Sahilini görme şansına sahip oluyoruz. Güzel ve keyifli bir günün ardından, tekrar otelimize dönüyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

 

 



3 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, isteyen konuklarımız otelin önünden denize girebilir veya denize karşı çaylarını manzaraya karşı keyifle yudumlayabilirler. Rehberimizin belirlediği saatte, otelden ayrılarak, BAYIR KÖYÜ’ne geçiyoruz. Koca çınar ağaçlarının gölgesi altında masmavi koyu izleyerek çay ve kahve molası veriyoruz. Rivayete göre, yüzyıllık çınar ağacının etrafından bir tur attığınızda, ömrünüzün uzayacağına inanılıyor…  Bir sonraki ziyaret noktamız tatil cenneti MARMARİS olacak…  Merkez’de vereceğimiz serbest zamanda, limanında ve çarsında gezintiler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte tekrar buluşuyor ve geri dönüş güzergahımızda yeşillikler arasında kaybolan  ÇINAR MUĞLA EVLERİ’ ne uğruyoruz. Doğasında büyüleneceğiniz bu ortamda vereceğimiz mola sonrasında, akşam saatlerinde İZMİR’ ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyahatinde buluşmak üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Not:İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenecek yasaklara göre, programımızda değişiklik yapılabilir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    • 2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • 3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • 4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    • 5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • 6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
      Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal Şartları
    • İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 
    • Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.
    https://pnrturizm.com.tr/tur-202-bozburun-selimiye-3-gun---2-gece.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 29.03.2024 09:44 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.