GÖKÇEADA - BOZCAADA TURU Tur Programı

  GÖKÇEADA-BOZCAADA TURLARI 

 (Çanakkale'de Merkezi Konaklama)

2 TUR: 2-4 Temmuz    2 TUR: 9-11 Temmuz  3 TUR:16-18 Temmuz  4 TUR: 1-3 Ekim 

(Akşam Çıkışlı  2 Gün-2 Gece)

     FERİBOT ÜCRETLERİ DAHİL! ŞOK KAMPANYA!!! 649 TL
    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!    

Kalkış Yerleri: • ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (00:05) • BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (00:20) • BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (00:30) • KARŞIYAKA (Anıt) (00:35) • KARŞIYAKA (Yunuslar) (00:40) • BOSTANLI İSKELE ( Mavişehir İstikameti) (00:45) • MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (00:55) • ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (23:40) • SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (23:50) • ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (23:55)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM:

Akşam saat 23:40 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)23:50 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),   23:55  ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) 00:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 00:20 BORNOVA (E.Ü.H Önü), 00:30 BAYRAKLI (Altınyol Üstgeçit) 00:35 KARŞIYAKA (Anıt Karşısı), 00:40 KARŞIYAKA (Yunuslar Karşısı),  00:45 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 00:55 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz.

1 GÜN: EDREMİT-ALTINOLUK üzerinden, ÇANAKKALE’ye hareket ediyoruz. Uygun bir yerde kahvaltımızı aldıktan sonra, Çanakkale’den feribotla ECEABAT’a geçiyoruz. Buradan KABATEPE İSKELESİ’ne gidiyor ve arabalı vapurla keyifli bir deniz yolculuğu sonrasında, kelimelerle anlatmanın mümkün olmadığı ancak yaşanarak ulaşılabilir bir güzellik olan GÖKÇEADA’ya varıyoruz.. Gökçeada’nın merkezine geçiyor ve minibüslerle (ekstra) Rum köylerini gezmeye başlıyoruz. Önce, 15 Ağustos’ta Meryem Ana Yortusunun gerçekleştiği TEPEKÖYÜ görüyoruz. Daha sonra, merkezde vereceğimiz öğle yemeği molasının ardından, dibek kahvesi ve sütlü tatlıları ile ünlü ZEYTİNLİ KÖYÜNÜ ziyaret ediyoruz. Zeytinli Köyü’nü takiben bir sonraki gezi noktamız, manzarası ile de bilinen BADEMLİ KÖYÜ olacak… Fotoğraflarımızla güzel manzaraları hatıralarımıza ekledikten sonra,  Adanın akşamları en hareketli noktası olan KALEKÖY Limanında serbest zaman veriyoruz. Unutulmaz anılarımızla, istemeyerekte olsa bu güzel Ada’ya veda ederek, feribot ile, KABATEPE Limanına ulaşıyor ve ECEABAT’tan da tekrar ÇANAKKALE’ye geçerek, otelimize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde. İsteyen konuklarımız akşam, Çanakkale sahilinde yürüyüşler yapabilir.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından, BOZCAADA’ya gitmek üzere yola çıkıyoruz. EZİNE GEYİKLİ YÜKYERİ feribot iskelesinden, mitolojik efsanelerde adı sıkça geçen BOZCAADA’ya ulaşıyoruz. Adanın en görkemli yapısı olan KALE turumuza başlıyoruz. KALE gezimiz esnasında, rehberimizden hem ada ile ilgili, hem de kale ile ilgili, anlatacağı bilgileri aldıktan sonra,  buranın meşhur Şarap ve kurabiye alışverişleri yapıyor ve öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. İsteyen konuklarımız balık menüsünden öğle yemeklerini BOZCAADA LİMANI’nda veya Bozcaada’nın merkezindeki ara sokaklarda aperatif olarak alabilirler. Ayrıca, Bozcaada’nın yine meşhur domates reçelinden almayı unutmayın!!! Mübadele yıllarına kadar Rumlar ve Türklerin yüzlerce yıldır barış içinde yaşadığı BOZCAADA’da, şimdi bir elin parmakları kadar Rumlar kalmış, kültürlerin kaynaştığı; RUM MİMARİSİ EVLERİ, TARİHİ KİLİSESİ’ni görüyor ve Bozcaada’nın sokaklarında keyifli yürüyüşler yapıyoruz. İsteyen konuklarımızla da, minibüslerle BOZCAADA’nın (ekstra) Plajlarını,  KoylarınıRüzgar Güllerini, Üzüm Bağlarını görmeye gidiyoruz.. BOZCAADA’nın bu güzellikleri sizleri derinden etkileyecek. Feribot saatine göre gezimizi tamamlıyor ve tekrar GEYİKLİ LİMANI’na dönerek, İZMİR’e dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Uygun molalarla, akşam geç saatlerde İZMİR’e ulaşıyor ve bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyahatlerinde görüşmek dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

Not:İçişleri Bakanlığı tarafından belirlenecek yasaklara göre, programımızda değişiklik yapılabilir.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    • 2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • 3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • 4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    • 5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • 6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
      Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal Şartları
    • İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

    Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir

    https://pnrturizm.com.tr/tur-200-gokceada---bozcaada-turu.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 28.03.2024 11:28 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.