BERGAMA (KIZILAVLU)-KOZAK YAYLASI-AŞIKLAR ŞELALESİ Tur Programı

 

 GÜNÜBİRLİK 

BERGAMA (KIZILAVLU)-KOZAK YAYLASI-AŞIKLAR ŞELALESİ

(ULAŞIM+ÇEVRE GEZİLERİ+REHBERLİK DAHİL)  199 TL

Kalkış Yerleri: MAVİBAHÇE AVM - BOSTANLI İSKELE - YUNUSLAR - KARŞIYAKA ANIT - ALTINYOL ÜST GEÇİT - EGE ÜNİ - ATATÜRK LİSESİ - ÜÇYOL PİZZA PİZZA - SUSUZ DEDE PARKI - ÜÇKUYULAR PAMUKKALE YAZANESİ
PROGRAM

Sabah saat 07:10 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 07:15 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  07:20 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:35 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:45 Bornova (Ege Ünv.Hastanesi Önü), 07:55 Bayraklı (Altınyol Üstgeçit), 08:00 KARŞIYAKA (AnıtKarşısı), 08:00 KARŞIYAKA (Yunuslar Karşısı),  08:10 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 08:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı)’ndan, siz değerli konuklarımızla buluşuyor ve ALİAĞA üzerinden ilerleyerek turumuza başlıyoruz.  Poğaçadan, böreğe, çorbadan, kahvaltı tabağına kadar seçenekleri bulunan uygun bir tesiste kahvaltımızı yaptıktan sonra, yolumuza devam ediyor ve UNESCO Dünya Mirası listesinde yer alan BERGAMA’ya ulaşıyoruz. Önce Bergama’nın Osmanlı dönemine tarihlenen evlerini ve Mısır Tanrılarına adanan KIZILAVLU’yu gezerek, KOZAK YAYLASI’na ilerliyoruz. Fıstık çamları arasında mis gibi orman havasını ciğerlerimize doldurdurarak kısa doğa yürüyüşleri yapıyor ve öğle yemeği için doğa içerisinde bulunan mekanlardan birinde mola veriyoruz. Ardından, yaylanın farklı yerlerine serpiştirilmiş Kozak köylerinden biri olan YUKARIBEY KÖY’ün merkezine gidiyoruz. Köy kahvesinde soluklanıp, köy ürünlerinden alışveriş yaparak, buranın köy halkıyla hoş sohbetler ile keyifli zaman geçiriyoruz. Tekrar aracımızla Bergama Dağ Köyleri arasından ilerleyerek, “Ege’nin gizli hazinesi” olarak nitelendirilen, Dikili’ye bağlı Nebiler Köyü’nde bulunan AŞIKLAR ŞELALESİ’sine ulaşıyoruz.  Burada doğanın eşsiz manzarasının keyfini sürerek, nehrin kenarındaki banklarda ayaklarımızı buz gibi sularda serinletirken, közde pişen Türk kahvesini yudumlama fırsatı buluyoruz. Harika geçen bir günün ardından geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde İZMİR’e ulaşıyor ve bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gezimizde görüşmek üzere siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    • 2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • 3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • 4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.
    • 5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • 6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
      Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal Şartları
    • İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 
    • Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.
    https://pnrturizm.com.tr/tur-189-bergama-kizilavlu-kozak-yaylasi-asiklar-selalesi.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 20.04.2024 06:45 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.