YEDİGÖLLER-ABANT-GÖLCÜK-ORMANYA-GÖLYAZI TURU Tur Programı

 

Doğa ile baş başa, harika bir hafta sonu tatili sizleri bekliyor...

 YEDİGÖLLER-GÖLCÜK-ABANT-MAŞUKİYE 

 ORMANYA- GÖLYAZI TURU 

5* Otel Konaklama Ayrıcalığıyla
Kapalı Termal Havuz & Hamam & Sauna & Buhar Banyosu & Spa Keyfi 

(2 Gün-2 Gece) 1 Gece Otel Konaklamalı

Bolu, Gölcük Gölü, Yedigöller,Abant Gölü, Kocaeli, Sapanca Gölü, Maşukiye, 
Ormanya Doğal Yaşam Parkı (Hobbit Evleri), Uluabat Gölü, Gölyazı Köyü

4 TUR: 7-9 Nisan   5 TUR: 14-16 Nisan 6 TUR: 21-23 Nisan  7 TUR: 28-30 Nisan   8 TUR: 5-7  Mayıs  
 9 TUR: 21-23 Mayıs  10 TUR: 28-30 Mayıs 11 TUR: 4-6 Haziran  12 TUR: 11-13 Haziran  13 TUR: 18-20 Haziran    
14 TUR: 25-27 Haziran  15 TUR: 2-4 Temmuz  16 TUR: 14-16 Temmuz  17 TUR: 13-15 Ağustos  18 TUR: 28-30 Ağustos  
19 TUR: 3-5 Eylül  20 TUR: 10-12 Eylül  21 TUR: 17-19 Eylül  22 TUR: 24-26 Eylül 23 TUR: 1-3 Ekim  24 TUR: 8-10 Ekim
25 TUR: 15-17 Ekim   26 TUR: 22-24 Ekim  27 TUR: 29-31  Ekim  28 TUR: 5-7 Kasım  29 TUR: 12-14 Kasım
30 TUR: 19-21 Kasım  31 TUR: 26-28 Kasım  32 TUR: 3-5 Aralık  33 TUR: 10-12 Aralık   34 TUR: 17-19 Aralık

    ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!!   

Kalkış Yerleri: ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (20:10) SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (20:15) ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü) (20:25) ALSANCAK ( Lozan-Fuar Kapısı Önü) (20:40) BAYRAKLI (Altınyol-Üst Geçit) (20:50) KARŞIYAKA (Anıt) (20:55) KARŞIYAKA (Yunuslar) (20:55) KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (21:00) MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Karşısı) (21:05) BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (21:20) BORNOVA (Osman Kibar Meydanı-Kampüs Girişi) (21:25)
PROGRAM
1 Gün:

AKŞAM: Akşam saat 20:10 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 20:15 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  20:25 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  20:40 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  20:50  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   20:55 KARŞIYAKA (Anıt-(Yunuslar), 21:00 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 21:05 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,   21:20 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 21:25 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü`nden) siz değerli konuklarımızı alarak seyahatimize başlıyoruz. MANİSA, AKHİSAR, BALIKESİR, KOCAELİ, İZMİT, SAKARYA güzergahını takip ederek, yolda alacağımız molaların ardından  sabah erken saatlerde BOLU` ya varıyoruz.

SABAH: Uygun bir yerde alacağımız ekstra sabah kahvaltısının ardından, ABANT GÖLÜ`ne gitmek üzere tekrar otobüsümüzde yerlerimizi alıyoruz. Abant Gölü`ne ulaştığımızda, meşe, köknar, dişbudak, çam, kavak, kayın ve gürgen ağaçlarının, dağ çiçeklerinin, meyveli bitkilerin arasında huzur bulacağınız ve bol bol oksijen soluyacağınız bu ortamda yürüyüşlerimizi gerçekleştiriyoruz. Her mevsimde ayrı güzelliğe sahip olan ABANT GÖLÜ`nde, muhteşem doğa manzaraları`nı fotoğraflarımıza ekleyip, GÖLCÜK GÖLÜ`ne hareket ediyoruz. İnternette ve sosyal medyada gördüğümüz o meşhur evin bulunduğu yer olan doğa cenneti Bolu Gölcük Gölü`nde, eşsiz göl ve doğa manzaralarını izleyebileceğimiz seyir teraslarında fotoğraflar çekip, yürüyüş parkurlarında gezintiler yapıyoruz. Yemyeşil ağaçlar ve ağaçların göle verdiği renk ile seyre doyum olmayan güzellikler içerisinde geçireceğimiz keyifli zaman sonrasında, BOLU`ya geçiyoruz. Burada bizi bekleyen minibüslerle, güzel manzaralar eşliğinde YEDİGÖLLER Milli Parkı`na giriş yapıyoruz. YEDİGÖLLER`de, SAZLIGÖL, İNCEGÖL, KÜÇÜKGÖL, DERİNGÖL, BÜYÜKGÖL, KURUGÖL ve SERİNGÖL`ü görüyor ve gökkuşağı renklerini andıran rengârenk ağaçlarla kaplı bu ortamda, piknik yaparak, keyifli saatler geçiriyoruz. Sonbaharda kızılın, ilkbaharda ise yeşilin binbir tonuna bürünerek sunduğu muhteşem  manzarasında doğa ile baş başa yorucu olmayan yürüyüşler yapıyoruz. Rehberimizin belirlediği saatte buluşarak, Kocaeli’nde 5* Otel’e geçiyoruz. Akşam yemeği sonrasında isteyen konuklarımız otelin termal havuzundan aktivitelerinden faydalanabilirler. Konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, SAPANCA GÖLÜ`nü görerek, MAŞUKİYE`ye ulaşıyoruz. Ormanlar arasında yer alan MAŞUKİYE`de, tertemiz ve bol oksijenli havasını soluyarak gezintimize başlıyoruz. Maşukiye`nin ismi aşık anlamına gelen maşuktan geliyor. Gerçekten de etraftaki doğal güzellikler "buraya gelen aşık olur" denilen ve herkesin dudaklarından bir daha geleceğim dedirten bu  doğa harikası yerde vereceğimiz serbest zamanda isteyenler ATV turuyla doğanın tadını çıkarırken, dileyenler de ZİPLİNE ile adrenalin keyfini yaşayabilirler. Buradan, eski adıyla Uzuntarla Tabiat Parkı yeni adıyla ORMANYA DOĞAL YAŞAM PARKI`na  doğru hareket ediyoruz. Ormanya Doğal Yaşam Parkı projesine 2014 yılında başlanmıştır ve projenin planlaması 10 yıldan fazla zaman sürmüştür. Doğal çevresiyle 4 bin dönümlük alandan oluşan Ormanya Doğal Yaşam Parkı Dünya`nın üçüncü, Avrupa`nın en büyük doğal yaşam parkıdır. İçerisinde bulunan canlıların doğal koşullarına en yakın ortamda yaşamaları için tüm ihtiyaçların yerine getirildiği Ormanya Doğal Yaşam Parkı`nda gelen ziyaretçiler için de tüm detaylar incelikle ve titizlikle planlanmıştır. Ormanya Doğal Yaşam Parkı, 53 farklı türden 467 hayvanı ve bitki türünü içerisinde barındırıyor. Ala geyikler, ceylanlar, karacalar gibi birçok canlı türü park içerisinde doğal yaşam alanlarında nesillerini sürdürüyor. `Yüzüklerin Efendisi`` ve ``Hobbitler`` filmiyle ünlenen Hobbit Evlerinin bulunduğu alanı da gezerek bu güzel görüntüleri anılarımıza ekliyoruz. Daha sonra, ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ`nü  görmek üzere turumuza devam ediyoruz. ULUABAT GÖLÜ, GÖLYAZI KÖYÜ göz kamaştıran bir balıkçı köyü. Göl etrafında gezintimizde benzersiz manzaralar karşılaşıyor bizleri. Burada verilecek serbest zamanda, gölün kenarında balık ağlarını ve kerevit sepetlerini onaran balıkçıları görebilirsiniz.. Köy meydanında bulunan asırlık çınarın altında, akşam çaylarımızı içip, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarından ilerleyerek, tarihi kent duvarları arasında keyifli yürüyüşler yapıyoruz.Köyde nereye baksanız bir fotograf karesi sizi bekliyor. Bu etkileyici ortamdan sonra, SUSURLUK BALIKESİR-AKHİSAR-MANİSA üzerinden, akşam saatlerinde İZMİR`e ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY organizasyonunda görüşmek dileği ile vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

    5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

    6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

    Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.

    https://pnrturizm.com.tr/tur-159-yedigoller-abant-golcuk-ormanya-golyazi-turu.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 20.04.2024 09:06 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.