GÜL HASADI - SALDA GÖLÜ Tur Programı

  GÜL HASADI - SALDA GÖLÜ - SAGALASSOS  

GÜL KENTİ GÜNEYKENT- ISPARTA-EĞİRDİR GÖLÜ- AĞLASUN-SAGALASSOS ANTİK KENT-BURDUR-

BURDUR GÖLÜ-HACILAR KÖYÜ YARIŞLI GÖLÜ-SALDA GÖLÜ

5* HOTEL Y.P. Konaklama Ayrıcalığı ile

Türkiye’nin bahçesi Isparta’da güller açtı… 
Hem duyguların hem Isparta’nın sembolü olan, pembesinden sarısına, beyazından kırmızısına güller sizlere bu süreçte tam da ihtiyacınız olanı yani doğanın pozitif enerjisini yükleyecek…

Gül tarlalarına girerek, gül toplayan köylülere eşlik etmek, Sagalassos’un muhteşem  manzarası eşliğinde tarihe yolculuk etmek, Salda Gölünde mavinin her tonunun beyazın zerafeti ile kavuşmasını 
bizzat yerinde görmek, siz değerli misafirlerimize özellikle bu dönemde çok iyi gelecek….

1. TUR: 1-2 Mayıs   2.TUR: 8-9 Mayıs  3. TUR: 22-23 Mayıs   4.TUR: 29-30 Mayıs  
5. TUR: 5-6 Haziran Haziran   6.TUR: 12-13 Haziran   7. TUR: 19-20 Haziran   8.TUR: 26-27 Haziran
(2 Gün-1 Gece)

 ERKEN REZERVASYON KAMPANYASINI KAÇIRMAYIN !!! 

Kalkış Yerleri: MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm. Önü) (05:35) KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) (05:40) KARŞIYAKA (Yunuslar) (05:45) KARŞIYAKA (Anıt) (05:50) BORNOVA (Ege Ünv.Hastanesi Önü) (06:05) ALSANCAK (Lozan-Atatürk Lisesi Önü) (06:20) ÜÇYOL (Terra Pizza Önü) (06:35) SUSUZDEDE PARKI (Durak Önü) (06:45) ÜÇKUYULAR (Kavşaktaki Pamukkale Yazıhanesi Önü) (06:50)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 05:35 Mavişehir Mavibahçe Avm önü, 05:40 KARŞIYAKA Bostanlı İskele Önü,  05:45 KARŞIYAKA Yunuslar, 05:50 KARŞIYAKA Anıt, 06:05 BORNOVA (E.Ü.H. Önü) 06:20  ALSANCAK  Lozan Atatürk Lisesi  06.35’de ÜÇYOL (Pizza Pizza Önü), 06.45 HATAY (İnönü Cad. Susuzdede Parkı Durağı), 06:50 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü)’nden siz değerli konuklarımızı alarak turumuza başlıyoruz. Yolda alacağımız (ekstra) kahvaltının ardından,  uygun molalarla DinarSenirkent üzerinden,  Isparta’nın Lavanta üretimi ile meşhur Keçiborlu ilçesinin KUYUCAK (Lavanta) Köyüne gidiyoruz. Lavantalar, haziran sonu morarmaya başlıyor ve temmuz ayı çiçekleri patlayınca mosmor oluyor ve hasat başlıyor. Lavantalar toplanıp kurusundan elde edilen yağın parfümeri sektöründe kullanılmasının yanı sıra gıda ve temizlik sektörleri için de önemli bir ham madde oluşturuyor. Bu köyde, doğa ile baş başa, mis gibi kokusuyla sizi büyüleyen lavanta tarlalarını görme, tarlalara girerek lavanta toplama ve bol bol fotoğraf çekme şansına sahip olacaksınız. Burada oluşturulan reyonlarda köylülerin kendi ürettiği lavanta ürünleri ve diğer köy ürünlerinden alışverişler yapabilirsiniz. Ardından, Göller Bölgesinin en büyük doğal zenginliklerine sahip EĞİRDİR GÖLÜ’ne gidiyoruz. Gölün etrafındaki yürüyüş parkurlarını kullanarak kısa bir doğa yürüyüşü yapıyoruz. Akşam çaylarımızı bu güzel ortamda içtikten sonra, ISPARTA’ya hareket ediyoruz. Önce FİRDEVS BEY BEDESTENİ’nini, Isparta’ya Gül’ü getiren GÜLCÜ İSMAİL EFENDİ HEYKELİ’ni, SÜLEYMAN DEMİREL HEYKELİ’ni ve ISPARTA’nın sembolü GÜL HEYKELİ’ni görerek turumuzu gerçekleştiriyoruz.. ISPARTA merkezde serbest zaman veriyor ve meşhur Gül Suyu, Gül Lokumu, Gül Sabunu alışverişlerimizi yapmak için otel güzergahında bulunan fabrika satış mağazalarına uğruyoruz. Sonrasında, ISPARTA’da 5* HOTEL’ imize yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Sabah kahvaltısının ardından, AĞLASUN üzerinden,  yemyeşil bir ovanın devamında SAGALASSOS ANTİK KENTİ bizi karşılıyor… Son yıllarda yapılan restorasyon çalışmaları ile her geçen gün yeni görüntülere kavuşan bu güzel ören yerini geziyoruz. MS 161 – 180 yılları arasında Roma İmparatoru Marcus Aurelius zamanında yapılmış olan Antoninler Çeşmesi'nin hala akan suyundan içince hoş bir duygu yaşayacaksınız… Buradan,  öğle yemeğimizi almak üzere BURDUR güzergahında mola veriyoruz. Şirin mi şirin, tabiat ile iç içe, kendine has dokusu, lezzetleri, gölü ve bir çok tarihi köşesi ile rağbet gören illerimizden birisi olan BURDUR’a geçiyoruz.. Zengin buluntuları ile güzel bir müze olan BURDUR ARKEOLOJİ MÜZESİ’ni geziyoruz. Sagalassos heykellerini, Hacılar, Kremna, Bubon gibi yerlerden getirilen buluntuları, Burdur Saat Kulesini görüyoruz. BURDUR Panoramik şehir turumuzu tamamlayarak, öğle yemeği için mola veriyoruz.  Turumuzun devamında BURDUR GÖLÜ’nün manzarası eşliğinde HACILAR KÖYÜ’nden ilerleyerek, rehberimizden buranın tarihi geçmişi hakkında bilgi alıyoruz. Sonrasında, YARIŞLI GÖLÜ’nü de görerek, Türkiye’ nin en derin ve berrak göllerinden biri olan SALDA GÖLÜ’ne varıyoruz. Uzayıp giden beyaz ve temiz kumsalı ile mavinin tüm tonlarını, doğal güzelliklerini cömertçe sunması nedeniyle SALDA GÖLÜ’ne Türkiye’nin Maldivleri unvanı verilmiştir.  Şehir gürültüsünden uzak, sessiz ve sakin,  huzur verici bu ortamın, tertemiz havasını soluyarak, izin verilen bölümde fotoğraf molası veriyoruz. Ardından, leblebileri ile ünlü SERİNHİSAR’da vereceğimiz alışveriş molası ile birlikte, DENİZLİ-AYDIN üzerinden akşam geç saatlerde İZMİR’ e varıyor ve bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gezisinde buluşmak dileğiyle siz değerli misafirlerimizle vedalaşıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    1-Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    2-Rehber; hava, yol ve konaklama şartlarına uygun olarak, turda ve otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

    3-Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.

    4-Turlarda müze ve ören yeri girişleri için MÜZEKART alarak giriş ücretleri masraflarınızı en aza indirebilirsiniz.

    5-Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.

    6-Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGİC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

    İptal-İade ve değişiklik şartları; PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Tur Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. 

    Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Ancak, katılımcı MUCBİR sebep göstermesiyle tur iptal ve iadesi  sigorta tarafından sağlanabilmektedir. MUCBİR sebepler kapsamına ''  ciddi derecede kaza ve yaralanma ile dünya sağlık örgütü tarafından acil hastalıklar kapsamına alınmış acil rahatsızlık ve hastalığı, birinci dereceden yakınının vefatı, katılımcının evinin ya da işyerinin yanması veya doğal afetlerle kullanılamaz hale gelmesi, katılımcının vefatı, '' gibi durumlar girmektedir. Gerekçe göstermeden yapılan iptaller,  ve kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamına girmemektedir.

    https://pnrturizm.com.tr/tur-154-gul-hasadi---salda-golu.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 19.04.2024 23:08 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.