Bulgaristan Sofya-Plovdiv Turu 3 gece 4 gün Tur Programı

 YILBAŞI ÖZEL

Bulgaristan Sofya - Plovdiv Turu

Lüks Otobüsler ile
3 Gece 4 Gün

Kalkış Yerleri: Akşam saat 16:50 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay Meydanı Pamukkale Yazıhanesi önü), 17:00 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak, 17:05 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 17:20 LOZAN (Fuar Lozan Kapısı Önü), 17:35 BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü), 17.50 BAYRAKLI (Üst Geçit Durak Önü),18:00 KARŞIYAKA (Anıt), 18:00 KARŞIYAKA (Yunuslar), 18.05 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü), 18:15 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm karşısı)
PROGRAM
1 Gün:

Gezimizin ilk günü Sabah saat 06:40 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:45 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:55 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:15 Bornova (Ege Ünv.Hastanesi Önü), 07:25 Bayraklı (Altınyol Üstgeçit), 07:30 KARŞIYAKA (Anıt Karşısı), 07:30 KARŞIYAKA (Yunuslar Karşısı),  07:35 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) siz değerli konuklarımızı alarak İstanbul aktarmalı olarak turumuza başlıyoruz



2 Gün:

Sabah saatlerinde başkent Sofya'ya varış. Ek ödemeye tabi olan sabah kahvaltımızı otelimizde aldıktan sonra panaromik şehir turumuza başlıyoruz. St. Nedelya, Rotanda, Rus ve Aya Sofya Kiliseleri, Aleksander Nevski Katedrali, Başbakanlık, Parlamento Binası, Sofya Üniversitesi, panoramik turumuzda görülecek yerler arasındadır. Ayrıca Ulu Önder Atatürk'ün Yeniçeri Elbisesi ile katılmış olduğu ünlü Balo’nun yapıldığı Ordu Evi’ni görüyoruz. Şehir turu sonrası serbest zaman. Buluşmanın ardından otele transfer. Geceleme Sofya otelimizde. Dileyen misafirlerimiz Rehberimiz tarafından ekstra düzenlenecek olan Sofya’yı panoramik olarak görebileceğiniz Teleferik ile Vitoşa Dağı turuna katılabilirler.(15 EUR) Dileyen misafirlerimiz Rehberimiz tarafından ekstra düzenlenecek olan Bulgar Gecesi turuna katılabilirler.(30 EUR)

 



3 Gün:

 Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Rilski Manastır Turuna katılabilirler.(35 EUR) Kahvaltı sonrası otel önünden hareket edicek olan araçlarımızla aracımızla Sofya’ya 2 saatlik mesafede bulunan Bulgaristanın en büyük Manastırı olan Rilski Manastır turuna katılabilirler.Rilski Manastır 927-968 yıllarında I.Petro tarafından yapıldığı bilinmektedir.Tarih boyunca birçok baskına uğrayan manastır , 1800 lu yıllarda geçirdiği yangınla ağır darbe almıştır.Bulgaristan hükümeti tarafından tekrar onarılan manastır bugünkü halini almıştır.1983 yılında UNESCO tarafından Dünya Kültür mirası listesine eklenmiştir.Eşsiz yeşillikler içerisinde bulunan manastır ziyaretimiz sonrası Sofya’ya geri dönüş.
Dileyen misafirlerimiz Rehberimiz tarafından ekstra düzenlenecek olan Yılbaşı Eğlencesine katılabilirler, leziz yemekler, müzik eşliğinde sınırsız eğlence. (95 EUR)



4 Gün:

Otelde alınan sabah kahvaltısının ardından araçla buluşma ve dönüş yolculuğu başlangıcı. İki saatlik yolculuk sonrasında Plovdiv varış. Bulgaristan'ın ikinci büyük kenti olan Plovdiv, uzun geçmişinde İslam - Türk kültürüne büyük hizmetler sunmuştur. 4000 yıl önceden beri yaşamın devam ettiği şehirdir. Mükemmel modern ve eski çağların mimarisini birleştiren yer. En ilgi çeken Eski Plovdiv adında şehrin en eski bölümü - NÖBET TEPE üzerinde bulunuyor. Bizans, Yunan ve Osmanlı devletlerinin bıraktığı izleri, şehrin alışveriş merkezlerini, koruma altındaki eski şehri görme olanağımız olacak. Şehrin en hareketli alışveriş ve eğlence merkezi olan Batenberg Caddesi gezilecek. Argır Kuyumcuoğlu'nun evi (etnografya müzesine çevrilmiş), Plovdive özel en mükemmel simetrik ev örneği, Balabanov evi (orijinal ev düzenlemesiyle, günümüzde hertürlü kültüler faliyetlere ev sahipligi yapıyor) ve Georgi Mavridi´nin evi. Plovdiv´in en eski kiliselerinden Aya Konstantin, Elena ve Aya Nedelya, Eski Roma çağından kalma Antik Amfitiyatro, Türk mimarisiyle oldukça ilgi çeken Djumaya camisi görülmeye değer yerler arasındandır. Alışveriş ve şehri dilediğinizce gezebilmeniz için serbest zaman. Serbest zaman sonrası Türkiyeye hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde varılacak Kapıkule sınır kapısındaki pasaport, gümrük işlemleri ve free shop alışveriş molasından sonra Türkiye ye giriş yapıyoruz. Çorlu yolu üzerinden ilerleyerek İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu. Bir sonraki PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyehatinizde görüşmek üzere.

 

 

Not : 30 Aralık Hareketli turumuzda Yılbaşı Gala Yemeği Ekstra turu 2.Gün gerçekleştirilecek olup , Bulgar gecesi Ekstra turu 3.Gün gerçekleştirilecektir.

 

 

 

 



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aks haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/sofya-plovdiv-bulgaristan-balkanturu-yilbasi-2021
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 25.04.2024 23:19 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.