KONYA ve ŞEB-İ ÂRUS TÖRENLERİ Tur Programı

Hz.Mevlana’ nın 747. Vuslat Yıldönümü

 KONYA ve ŞEB-İ ARUS TÖRENLERİ 

Gündüz Çıkışlı

4* DÜNDAR OTEL' DE Y.P. KONAKLAMA

 (Vuslat Gecesi) 2 Gün-1 Gece

KONYA KYOTO JAPON BAHÇESİ ve TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ GEZİLERİ AYRICALIĞI İLE…

 ERKEN REZERVASYON FIRDATINI KAÇIRMAYIN!!! 

449 TL'den itibaren

Kalkış Yerleri: Sabah Saat: 05:20’de ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 05:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 05:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 05:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:05 BAYRAKLI (Altınyol Üst Geçit), 06:10 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar,) 06:15 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:35 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden 06:40 BORNOVA (Kampus Önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah Saat: 05:20’de ÜÇKUYULAR (F.Altay Pamukkale Yazıhane Önü) , 05:30 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  05:40 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  05:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 06:05 BAYRAKLI (Altınyol Üst Geçit), 06:10 KARŞIYAKA (Anıt, Yunuslar,) 06:15 KARŞIYAKA (Bostanlı İskele) 06:20 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) 06:35 BORNOVA (Ege Ünv. Hastanesi Önü)’ nden 06:40 BORNOVA (Kampus Önü)’den siz değerli konuklarımızı alarak TURGUTLU-UŞAK-AFYONKARAHİSAR güzergahını takip ederek, uygun molalarla turumuza başlıyoruz. Önce, evrensel zaman tanımaz fıkraları, düşündüren hikâyeleri ve özlü sözleriyle tanınan NASREDDİN HOCA TÜRBESİ’ni ziyaret ederek, KONYA’ ya ulaşıyoruz. 4* DÜNDAR Otel’ e yerleşip, akşam yemeğimizi alıyoruz. Aşkın, sevginin ve hoşgörünün sembolü olan, GÖNÜLLER SULTANI HZ.MEVLANA CELALEDDİN RUMİ’nin, vuslat yıldönümünde yapılan ŞEB-İ ARUS törenlerini izlemek için otelimizden ayrılıyoruz. Tasavvuf müziği ve sema gösterilerinin mistik atmosferi içinde törenleri izleyerek, otelimize geri dönüyoruz.



2 Gün:

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, şehrin en nezih semtlerinden olan, meşhur MERAM BAĞLARI’ na hareket ediyoruz. Burada, Mevlevi Dervişlerinden biri kabul edilen, TAVUS BABA türbesini ziyaret etme şansımız olacak.. Sonrasında, ALAADDİN TEPESİ’ nde bulunan, Anadolu’nun en kadim Camililerinden, ALAADDİN CAMİ’ ni ve 1251 yılında Vezir Celaleddin tarafından yapılan ve Çini Eserler Müzesi olarak adlandırılan, KARATAY MEDRESESİ’ ni rehberimiz eşliğinde geziyoruz. Ayrıca, Selçuklu devri Taş İşçiliğinin en güzel örneklerinden olan, muhteşem Taç Kapısıyla bizi büyüleyecek, İNCE MİNARELİ MEDRESE’ yi devamında, panoramik olarak, ŞERAFETTİN CAMİİ’ ni görüp, HZ. MEVLANA’ nın ‘Hamdım, piştim sayesinde yandım’ dediği dostu ŞEMS-İ TEBRİZİ TÜRBESİ’ ni de ziyaret ediyoruz. HZ. MEVLANA TÜRBESİ ve MÜZESİ gezilerimizi de gerçekleştirerek, öğle yemeği ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Sonrasında, KONYA KYOTO JAPON BAHÇESİ’ne hareket ediyoruz.Türkiye'nin dört bir yanından getirilen bitkilerin yanı sıra Japonya'ya has bitki çeşitlerinin de yer aldığı içerisinde 14 bin bodur bitki, 3 bine yakın ağaç bulunan Japonya dışındaki en büyük Japon bahçesinde harika görüntüler içerisinde bol bol fotoğraf çekimi yapma şansına sahip olacaksınız.. Ardından, Konya TROPİKAL KELEBEK BAHÇESİ’ni gezmeye gidiyoruz .Burada,  binlerce bitki ve kelebeğin bulunduğu büyüleyici bir atmosfere tanıklık edeceksiniz. Doğanın muazzam renkli mücevherleri olan kelebekleri doğal yaşamlarında keşfedeceksiniz.  bahçe gezimizin ardından,   turumuzu tamamlıyoruz. Ardından  İZMİR’e dönüş yolculuğumuza başlıyor ve  yolda alacağımız molalar sonrasında, akşam geç saatlerde İZMİR’e ulaşıyoruz. Bir başka PNR MAGIC TRAVEL AGENCY seyahatinde buluşmak üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    TUR NOTLARI

    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aksş haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Uçaklı Turlarımız,  her tarihte belirli kontenjan ile sınırlıdır. Uçaktan indikten sonraki turlarımız, Sprinter, Prestij, Sultan, Turkuaz vb. marka, 27-31 kişilik lüx midibas veya kişi sayısına göre 12-18 Kişilik Mercedes, Volkswagen Volt  vb. klimalı araçlar ile sosyal mesafe kurallarına uygun yapılmaktadır.
    • 3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçük olabilir. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak+1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, Açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • İptal-İade ve değişiklik şartları;  PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur. Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!

    İptal-İade ve değişiklik şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.


    İptal Şartları

    PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/sebiarus-konya-mevlana
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 28.03.2024 20:56 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.