EKSPRESS BALKAN TURU (3 GECE - 4 GÜN ) Tur Programı

Ekspres Balkan Turu

Yunanistan - Makedonya – Bulgaristan

 Kavala – Selanik - Üsküp- Ohrid - Sofya 

Lüks Otobüsler İle

4 Gün-2 Gece 

Kalkış Yerleri: Gezimizin ilk günü Sabah saat 06:40 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:45 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 06:55 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:15 Bornova (Ege Ünv.Hastanesi Önü), 07:25 Bayraklı (Altınyol Üstgeçit), 07:30 KARŞIYAKA (Anıt Karşısı), 07:30 KARŞIYAKA (Yunuslar Karşısı), 07:35 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı)
PROGRAM
1 Gün:

Gezimizin ilk günü Sabah saat 06:40 ÜÇKUYULAR (Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:45 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:55 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü), 07:05 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:15 Bornova (Ege Ünv.Hastanesi Önü), 07:25 Bayraklı (Altınyol Üstgeçit), 07:30 KARŞIYAKA (Anıt Karşısı), 07:30 KARŞIYAKA (Yunuslar Karşısı),  07:35 BOSTANLI İSKELE (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:40 MAVİŞEHİR (Mavibahçe Avm Karşısı) siz değerli konuklarımızı alarak İstanbul aktarmalı olarak turumuza başlıyoruz



2 Gün:

Kavala`ya varışımızın ardından sabah kahvaltısı ve enfes Kavala kurabiyesinin tadına bakmak için mola veriyoruz. Kahvaltı molası sonrası Kavala sahilinde kısa süreli fotoğraf molasının ardından Selanik yolculuğu. Selanik varışı ile panaromik şehir turu; Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey camii, E.Venezelo - P.Konstantin heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyor ve Aristoteles Meydanında verilecek olan kısa serbest zamanın ardından araçla buluşma sonrası Üsküp yolculuğuna başlıyoruz. Sınır geçişinin ardından devam eden yolculukla varılan başkent Üsküp’te şehir turumuza başlıyoruz. Yahya Kemal Beyatlı'nın doğduğu şehir olan Üsküp'ü tanıtan yarım günlük panoramik turumuzda; Eski Tren Garı, Üsküp doğumlu hayırsever Rahibe Teresa'nın anıtı ve evi, Taş Köprü, Kale Surları, Osmanlı döneminden kalma Eski Şehir, Çarşı ve Osmanlı'nın Balkanlar'daki en güzel mimari mirasları arasında yer alan Mustafa Paşa, Sultan Murad ve Gazi İsa Bey Camileri, Davud Paşa Hamamı, Kapan, Sulu ve Kurşunlu Hanlar dış mekan anlatımları ile gezilecek yerler arasında bulunmaktadır. Konaklama Üsküp otelimizde.



3 Gün:

Otelde alınan kahvaltının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin düzenleyeceği Tekne Turu dahil Tetova – Ohrid turuna katılabilirler.(45 EUR) Otel önünde araçla buluşma sonrası Balkanların İncisi Ohrid’e hareket. Güzergah üzerinde Tetova (Kalkandelen)‘ da duruyor Alaca Camii ve İmarethanesini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz sonrası devam eden yolculukla Ohrid’e varış. Yürüyerek yapılacak turumuzda; Tarihi Çınar Meydanı, Pir Mehmet Hayati Camii ve Tekkesi, Aziz Bogorodica Kameusko, Aya Sofya Kiliseleri (dışarıdan), Ohrid'li Aziz Kliment Heykeli ve Meydanı, müze olarak kullanılan Eski Türk Konakları, Roma döneminden kalma Antik Tiyatro, Aziz Pant Alemon Kilisesi görülecek yerler arasındadır. Şehir turumuz sonrası Unesco kenti Ohrid silüetini gölden izleme ve tanıma fırsatı bulacağımız gruba özel tekne turumuzu gerçekleştiriyoruz. Tekne turu ve Ohrid çarşısında alışveriş için verilecek olan serbest zamanın ardından Üsküp’e hareket. Üsküp varışı ile otele transfer. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin düzenleyeceği ekstra Makedon Gecesi Turuna katılabilirler.(30 EUR)



4 Gün:

Otelde alınan kahvaltının ardından Bulgaristan yolculuğu. Dileyen misafirlerimiz Rehberimizin düzenleyeceği, ekstra Matka Kanyonu Turuna katılabilirler. Eşsiz güzelliği ile bilinen Matka kanyonunda keyifli yürüyüş ve eşsiz doğa manzaralarında fotoğraf molası.(10 EUR). Sınır geçişinin ardınan yaklaşık 4 saat sürecek olan başkent Sofya yolculuğu. Sofya varşı ile panoramik şehir turu.  Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali , Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Sendika şehri, Rotonda Kilisesi, panoramik şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasındadır. Akabinde meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ile fotoğraf molasının ardından şehrin simgesi olan Banya Başı camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz ve serbest zaman sonrası İstanbul’a hareket ediyoruz. Svilengrad sınır kapısındaki Pasaport ve gümrük işlemlerinin ardından Edirne üzerinden İstanbul başlangıç noktalarına varış ile turumuzu sonlandırıyoruz. Bir sonraki PNR MAGIC TAVEL AGENCY seyehatinizde görüşmek üzere



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aks haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

     PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

    https://pnrturizm.com.tr/tur-122-ekspress-balkan-turu-3-gece---4-gun.html
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 25.04.2024 17:45 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.