PAMUKKALE BULDAN TURU (2 GÜN - 1 GECE ) Tur Programı

PAMUKKALE-BULDAN TURU   

5* PAM THERMAL&SPA HOTEL'de Y.P. Kalitesiyle Konaklama

KEYİFLİ BİR HAFTA SONU TATİLİ SİZLERİ BEKLİYOR...

  ( 2 Gün - 1 Gece ) 

Kalkış Yerleri: Sabah saat 06:30 ÜÇKUYULAR (F. Altay- Kavşakta Pamukkale Y. Önü), 06:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak), 06:45 ÜÇYOL (Ziraat Bank Önü), 06:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü), 07:05 BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı), 07:10 KARŞIYAKA (Anıt), 07:15 KARŞIYAKA (Yunuslar), 07:20 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer A.H. Tiyatrosu Önü) 07:25 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı, 07:35: BORNOVA (Ege Üni. Hst. Önü), 07:40 BORNOVA (Ege Üni. Kampüs önü)
PROGRAM
1 Gün:

Sabah saat 06:30 ÜÇKUYULAR (Fahrettin Altay- Kavşakta Pamukkale Yazıhanesi Önü), 06:35 HATAY İnönü Caddesi (Susuzdede Parkı-Hatay İstikametindeki Durak),  06:45 ÜÇYOL (Ziraat Bankası Önü),  06:55 ALSANCAK (Lozan Fuar Kapısı Önü),  07:05  BAYRAKLI ÜST GEÇİT (Otobüs Durağı)   07:10 KARŞIYAKA (Anıt) 07:15 KARŞIYAKA  (Yunuslar),  07:20 KARŞIYAKA Bostanlı İskele (İskelenin Karşısı, Suat Taşer Açık Hava Tiyatrosu Önü) 07:25 KARŞIYAKA-MAVİBAHÇE AVM Karşısı,   07:35: BORNOVA (Ege Üniversitesi Hastane Önü) 07:40 BORNOVA (Osman Kibar Meydanı Kampus Önü’nden) siz değerli konuklarımızı alarak  ALAŞEHİR-TURGUTLU üzerinden seyahatimize başlıyoruz. Sabah kahvaltısını uygun bir yerde (ekstra) aldıktan sonra, yol güzergâhımızda uygun molalarla PAMUKKALE’ye varıyoruz. KARAHAYIT’ta ki 5* THERMAL HOTEL’ imize giriş yapıyoruz. Akşam yemeğine kadar otelin aktivitelerinden faydalanıp, termal keyfini çıkarıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.



2 Gün:

Otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından, bir süre daha termal sulardan faydalandıktan sonra, öğleye doğru otelden ayrılıyoruz. KARAHAYITKIRMIZI SU’yu görüyoruz ve PAMUKKALE’nin doğal güzelliklerini keşfe gidiyoruz. TRAVERTENLER, HİEROPOLİS ANTİK KENTİAMFİ TİYATRO, ORTAÇAĞ KALESİ ve MÜZE’yi geziyoruz. Öğle saatlerinden sonra, NAZİLLİ’nin meşhur pidesinden tadarak, AYDIN üzerinden İZMİR’e doğru geri dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Akşam saatlerinde, İZMİR’e ulaşıyoruz. Başka bir PNR MAGIC TRAVEL AGENCY organizasyonunda beraber olmak dileği ile vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Acentemiz veya Rehber, hava, yol ve zorunlu durumlarda programda, otelde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile birlikte konaklamak şartı ile gerçekleştirilir.
    • Yeterli sayıda çoğunluk sağlanmadığında, turu 1 gün önceden haber vermek kaydı ile iptal hakkı PNR MAGIC TRAVEL AGENCY’ da saklıdır. Turun iptali durumunda PNR MAGIC TRAVEL AGENCY iptali bizzat bildirmek zorundadır.
    • PNR MAGIC TRAVEL AGENCY gerekli gördüğü takdirde, otellerde değişiklik yapma hakkına sahiptir.
    • Hava koşulları veya elimizde olmayan sebeplerden dolayı gezilemeyen görülemeyen yerlerden acentemiz sorumlu tutulamaz.
    • Kayak kazalarında poliçemiz geçerli değildir. Kayak yapıyorsanız ilaveten kayak sigortası yaptırılmasını tavsiye ederiz.
    • Trafik kanunu gereğince araçta bulunan tüm seyahat sürecinde emniyet kemeri takılması zorunlu olup aks haldeki durumlarda PNR Turizm sorumluluğu yoktur.
    • Araçlarda ve tüm seyahat süresince Covid-19 önlemleri gereği maske takma zorunluluğu vardır.
    • Dönüşte yolcu bindiği durakta tersten dağıtım yapılarak bırakılır.
    • Otel akşam yemeklerine yoğunluk durumuna göre set menü veya açık büfe verebilir.
    • Koltuk numaraları rezervasyon önceliğine göre verilir. Turu erken satın alan konuklarımız ön koltuklarda oturmayı hak ederler. 
    • Araçta ve tesislerde kaybolan eşyalardan acentemiz sorumlu değildir. Değerli olduğunuzu düşündüğünüz eşyalarınızı araçlarda bırakmayınız.

    ERKEN REZERVASYON BİLGİLENDİRMESİ:
    Tüm Kültür turları ürünlerimizde KADEMELİ  fiyat sistemi uygulanmaktadır. Yayınlanan fiyatlar her tarihte sınırlı kontenjan için geçerli olup, rezervasyon sayısı yükseldikçe (Turun doluluk oranı arttıkça) fiyatlar da kademeli olarak yükselmektedir. Ön ödeme almadan fiyat sabitlemesi yapılamamaktadır. Turunuzu erken alın, avantaj kazanın!


    İptal Şartları

    PNR MAGIC TRAVEL AGENCY Kayıt Sözleşmesi Maddeleri ile bir bütündür. Erken Rezervasyon, Promosyon ve Uçaklı Özel Ürün Tur Programlarında iptal-iade ve değişiklik hakkı yoktur.

    Sigortada belirtilen doktor ve hastane raporu ile belgelenebilen hastalıklar ve 1.derece yakın kaybı gibi sigorta poliçesinde belirtilen nedenlerin dışında, herhangi bir nedenle yapılan iptallerde veya tura gelinmediğinde iptal ve ücret iadesi mümkün değildir. Kronik rahatsızlıklar sigorta kapsamı dışındadır. Misafirlerimiz turu satın aldıkları tarihten tur bitimine kadar yaşadıkları bu belirtilen olumsuzluklar ilgili sigorta şirketi tarafından değerlendirilmektedir. Tur iptalleri; yerinize yolcu bulunması durumunda ücretler kesintisiz iade edilebilir.

     

     

    https://pnrturizm.com.tr/pamukkale-buldan-travertenler-gez-haftasonu-izmir
    PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ
    Nergiz Mah. Girne Bulvarı No:127/A Sevin Apt Karşıyaka / İZMİR
    0850 227 87 67


    Bu çıktı 19.04.2024 02:43 tarihinde verilmiştir. PNR Seyahat Acentesi Sağ. Turizmi Kong Org Ltd ŞTİ tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.